info@radioerasmus.nl                           Dit is een testfase

         

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Rotterdam - Een zinderend weekend vol circus, dans, acrobatiek, livemuziek en bewegingstheater van internationale circusgezelschappen. Beleef drie dagen lang explosief en vernieuwend circustheater. Hoog in de lucht en laag bij de grond, met spectaculaire trucs en wonderlijke verhalen van circusmakers. Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 november is de Circusdriedaagse in het Maaspodium.

De Circusdriedaagse wordt afgetrapt met de voorstelling Each time we fall, a city rises van Panama Pictures. Tegen een imposant decor en ondergedompeld in de klankwereld van de componisten Strijbos & Van Rijswijk en Anthony Fiumara, vloeien dans en acrobatiek in elkaar over. Struikelend, vallend en vliegend zoeken de performers naar houvast. Geniet op zaterdag 16 november van livemuziek, jongleren en luchtacrobatiek in Three Men from the North van The Nordic Council. Een recht-voor-z'n-raap-voorstelling met een dosis Finse humor, Zweedse zelfbewustheid en IJslandse eigenaardigheid.

Aansluitend presenteert Circunstruction, dé circuswerkplaats van Rotterdam, drie previews van jonge circusmakers. Ontdek nieuw talent en hedendaags circus. Zondag 17 november is de familievoorstelling Pie in the Sky (8+) vol adembenemende trucs te zien. Drie oersterke acrobaten en een muzikant banen zich met halsbrekende toeren een weg door een wereld waar geen moment hetzelfde is.

Kijk voor het hele programma op maastd.nl.

Bron: De Havenloods


Regionieuws