info@radioerasmus.nl                           Dit is een testfase

         

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Rotterdam - In het weekend van 21 en 22 maart 2020 vindt in Rotterdam Ahoy de allereerste editie van Popfestival ODE plaats. Op Popfestival ODE spelen de beste cover- en tributebands uit Europa de allergrootste wereldhits, verdeeld over drie podia in Rotterdam Ahoy. Een unieke kans om op één plek de bekendste nummers van o.a. The Beatles (door The Cavern Beatles), Queen (door Vipers), Pink Floyd (door Pink Project), Coldplay (door The Scientists) en ABBA (door Abba Fever) live te horen. De kaartverkoop start vandaag!

Presentator en muziekkenner Eric Corton verzorgt de presentatie van het festival. "Popfestival ODE moet een bijzonder popfestival worden met bekende nummers van de crème de la crème uit de recente muziekgeschiedenis. Muziek van grote legendes die niet of nauwelijks meer live te zien zijn. Uitgerekend in het jaar 2020 waarin het vijftig jaar geleden is dat in Rotterdam het legendarische Holland Pop Festival plaatsvond."

Er is naast de muzikale programmering nog veel meer te beleven op Popfestival ODE: denk aan een foto-expo, een 60's en 70's silent disco, een bioscoop met nostalgische muziekdocu's en een popquiz. Het festival sluit af met een feest van het immens populaire The Dirty Daddies, de eerste en enige coverband ooit die twee keer AFAS Live uitverkocht. Zij spelen een wervelende set van 90 hits in 90 minuten.

Popfestival ODE: 21 en 22 maart 2020 in Rotterdam Ahoy

Kijk voor de complete line up en tickets: popfestivalode.nl

Bron: De Havenloods


Regionieuws